Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 15. Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na Katıldı
4 Mayıs 2024 | 18:06

Eğitimdeki yenilik ve gelişmeleri konu alan, sahadaki uygulamalar ile akademik platformlar arasında köprü kuran, ülkemizin dört bir yanındaki ve uluslararası alandaki eğitimcileri bir araya getiren, iyi uygulama örneklerinin ve akademik çalışmaların paylaşılmasına fırsat oluşturan, özetle işi eğitim gücü eğitim olan binlerce kişiyi çok sayıda sözlü sunum, poster sunum, panel ve atölye kapsamında birleştiren Türkiye’nin eğitim alanında en büyük kongresi olan 15. Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu (EYFOR) Antalya’da devam ediyor.  

“Cumhuriyet yüzyılında işimiz eğitim gücümüz eğitim” mottosuyla düzenlenen kongrede Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Bir Eğitimci Olarak Hoca Ahmet Yesevi” başlıklı bir konferans verdi.

Gazi Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve EYUDER iş birliği ile öğretmenlerin ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği kongreye 779 araştırmacı, 1000’den fazla katılımcı, 510 bildiri ile katılıyor. KKTC, Gürcistan, Özbekistan, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Amerika, Almanya ve Ukrayna’dan katılımcıların olduğu uluslararası kongrenin açılışı KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, KKTC Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi ve EYUDER Genel Başkanı Doç. Dr. Adem Çilek tarafından yapılmıştı. 1-5 Mayıs tarihlerinde 510 bildiri, 4 panel ile işi gücü eğitim olan öğretmen ve akademisyenleri buluşturan EYFOR KKTC Eğitim Ataşesi Ahmet Arslan, İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Dr. Ayhan Özkan ve birçok MEB bürokratına ev sahipliği yapıyor.

-1 -1 -1 -1
background image